Skip to main content

Βραζιλία: Το Ρίο ντε Τζανέιρο στην καρδιά του καρναβαλιού, Ιγκουασού – Αργεντινή 5* με ολοήμερη εκδρομή στην Κολόνια (Ουρουγουάη)| 08.02.2024 Διάρκεια: 13 ΗΜΕΡΕΣ από 3590

Αναχώρηση: 08/02

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ. Άφιξη στην ολλανδική πρωτεύουσα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ και πτήση για το Ρίο ντε Τζανέιρο. Τοποθετημένο σε μια προικι­σμένη φυσική θέση, με τις κυματοειδείς κορφές των λόφων, την τροπική βλάστηση και τις καμπυ­λωτές παραλίες πολλών χιλιομέτρων, το Ρίο είναι μια αισθησιακή και πολύχρωμη πόλη. Η πόλη των Καριόκας, όπως ονομάζονται οι κάτοικοί του, έχει ταυτιστεί στην παγκόσμια συνείδηση με τη διασκέ­δαση, το ξεφάντωμα, το ποδόσφαιρο και τον χορό. Η ονομασία του Ρίο ντε Τζανέιρο, που σημαίνει "Ποταμός του Ιανουαρίου", προέρ­χεται από το ποτάμι που εκβάλει στον Κόλπο Γκου­αναμπάρα, μια περιοχή που ανακαλύφθηκε από τους Πορτογάλους κονκισταδόρες τον Ιανουάριο του 1502 και έγινε κέντρο και αφετηρία των εξορ­μήσεών τους προς το εσωτερικό της ηπείρου.

Ά­φιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ: Ξενάγηση, Κορκοβάντο

Μέσα από μια γραφική διαδρομή με τρενάκι θα ανεβούμε σήμερα στον λόφο Κορκοβάντο, όπου βρίσκεται το άγαλμα του Χριστού-Λυτρωτή, το σύμβολο της πόλης και ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα του πλανήτη. Από το σημείο αυτό θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης και του μαγευτικού σκηνικού που την περιβάλει. Οι φωτογραφικές σας μηχανές δεν θα μπορέσουν να αιχμαλωτίσουν την απαράμιλλη ομορφιά που αντικρίζουν τα μάτια σας! Ίσως τώρα δικαιολογή­σετε αυτούς που θεωρούν το Ρίο σαν την πιο ό­μορφη πόλη του κόσμου! Στη συνέχεια θα δούμε εξωτερικά το περίφημο στάδιο Μαρακανά τον κα­θεδρικό ναό, μια μοναδικού στυλ εκκλησία σε σχήμα πυραμίδας, καθώς και μερικά χαρακτηρι­στικά κτήρια του 17ου και 18ου αιώνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ: Ζαχαρόψωμο & Κεντρική Παρέλαση Καρναβαλιού

Με τελεφερίκ θα ανεβούμε σήμερα σε έναν άλλο όμορφο λόφο της πόλης, τον Πάο ντε Ασούκαρ, που σημαίνει "Ζαχαρόψωμο", απ’ όπου θα θαυ­μάσουμε για μια ακόμα φορά την εκπληκτική θέα της πόλης. Στη συνέχεια θα απολαύ­σουμε την χαλαρότητα που επικρατεί στις παρα­λίες της πόλης, που αποτελούν τόπο συνάντησης των καριόκας. Η Κοπακαμπάνα, η Ιπανέμα, η Φλαμένγκο, η Λεμπλόν μας καλούν για να φωτο­γραφηθούμε, να ξεκουραστούμε, να βουτήξουμε στα νερά τους και να νιώσουμε την ανεμελιά που βιώνουν οι κάτοικοι της μοναδικής αυτής πόλης.

Αφού ξεκουραστούμε και μαζέψουμε δυνάμεις για το συναρπαστικό υπόλοιπο της ημέρας, θα μεταφερθούμε το απόγευμα στο Σαμποδρόμιο για να απολαύ­σουμε το θέαμα της μεγάλης, κεντρικής παρέλασης του βραζιλιάνικου καρναβαλιού, με όλες τις σχολές! Ένα φαντασμαγορικό θέαμα που αξίζει να παρακο­λουθήσουμε από κοντά και να το απολαύσουμε!

Στα τέλη του 19ου αιώνα, το παλιό πορτογαλικό εντρούδο αντικαταστάθηκε από ένα καρναβάλι για την ελίτ. Ενώ οι πλούσιοι διασκέδαζαν στα νυχτερινά κέντρα, οι πιο αδικημένες τάξεις οργάνωναν τις δικές τους παρελάσεις: τις ανεπίσημες ράντσος και μπλό­κος καρναβαλέσκος, προγόνους των σχολών της σάμπα, οι οποίες ιδρύθηκαν στο Ρίο τη δεκαετία του 1930 και από τότε αυξάνονται και γίνονται όλο και πλουσιότερες σε διακοσμητικά στοιχεία.

Η ετήσια παρέλασή τους, που επισημοποιήθηκε το 1935, επεκτάθηκε τόσο πολύ που το 1984 έγινε επιτα­κτική η ανάγκη κατασκευής ενός ειδικού χώρου, του Σαμπόντρομου (Σαμποδρόμιο). Η προετοιμασία του Καρναβαλιού διαρκεί σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο και απασχολεί τις φαβέλες, δηλαδή τις φτωχές συνοι­κίες: την επιλογή του ενδέρο διαδέχονται οι διαγωνι­σμοί της σάμπα-ενδέρο και η ετοιμασία των κοστου­μιών και των αρμάτων. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ: ημέρα ελεύθερη

Μετά το ξεφάντωμα της προηγούμενης νύχτας, η σημερινή ημέρα θα κυλήσει ξεκούραστα, με χαλαρές βόλτες στο Ρίο ντε Τζανέιρο, μπάνιο και ηλιοθεραπεία στις περίφημες παραλίες της πόλης. Οι προτάσεις για διασκέδαση είναι πάμπολλες και ο χρόνος κυλά γλυκά και συναρπαστικά.

Περπατήστε με τον αρχηγό του γραφείου μας σε αυτή την άκρως αντιφατική πόλη, όπου η χλιδή συνυπάρχει με την απόλυτη φτώχεια. Οι ουρανοξύστες και τα γυάλινα μεταμοντέρνα συγκροτήματα συ­νυπάρχουν με τους θησαυρούς της αποικιοκρα­τικής αρχιτεκτονικής και τις πανάθλιες παραγκου­πόλεις των φτωχών (φαβέλες). Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ: πτήση

Σήμερα θα αφήσουμε πίσω μας το Ρίο ντε Τζανέιρο και θα μεταφερθούμε αεροπορικώς στους Καταρ­ράκτες του Ιγκουασού όπου θα δούμε ένα μεγαλειώδες θαύμα της φύσης, μία ομάδα από καταρράκτες που δημιουργούνται από τον ομώνυμο ποταμό ακριβώς στα σύνορα μεταξύ Αργεντινής, Βραζιλίας και Παρα­γουάης.

Σύμφωνα με τον μύθο, ένας θεός σκόπευε να νυμ­φευθεί μία όμορφη ντόπια που ονομαζόταν Ναϊπί, η οποία όμως το έσκασε με τον θνητό αγαπημένο της Ταρομπά, με ένα κανό στον Ιγκουασού. Ο θεός τότε εκνευρίστηκε και δημιούργησε τους καταρράκτες που χωρίζουν τον ποταμό, καταδικάζοντας έτσι τους δύο εραστές σε μία αιώνια πτώση.

Ο πρώτος Ευρωπαίος που αντίκρισε τους καταρρά­κτες ήταν ο Ισπανός κονκισταδόρ Άλβαρο Νούνιεθ Καμπέθα δε Βάκα το 1541. Προς τιμήν του ένας από τους καταρράκτες στην πλευρά της Αργεντινής έχει λάβει την ονομασία του. Οι καταρράκτες Ιγκουασού περιλαμβάνονται στο αργεντίνικο Εθνικό Πάρκο Κα­ταρρακτών Ιγκουασού και στο βραζιλιάνικο Εθνικό Πάρκο Ιγκουασού. Αμφότερα τα πάρκα έχουν χαρα­κτηριστεί φυσικά μνημεία της UNESCO. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ: ξενάγηση στην πλευρά της Βραζιλίας

Η ημέρα μας είναι αφιερωμένη στους εντυπωσιακούς καταρράκτες Ιγκουασού. Το γραφείο μας περιλαμβάνει ξενάγηση και από τις δυο πλευρές των καταρρακτών, δηλαδή και από την πλευρά της Αργεντινής και από την πλευρά της Βρα-ζιλίας.
Σήμερα θα περιηγηθούμε στους καταρράκτες από την πλευρά της Βραζιλίας. Θα θαυμάσουμε πανοραμικά το μεγαλοπρεπές θέαμα των καταρρακτών του Ιγκουασού και θα γεμίσουμε μαγευτικές εικόνες που δύσκολα ξεχνιούνται.
Στην περιοχή ένθεν κακείθεν του ποταμού, σχηματί-ζονται 275 καταρράκτες (με τα 2/3 των καταρρακτών να βρίσκονται στην πλευρά της Αργεντινής) με το συνολικό μήκος τους να φτάνει τα 2,7 χιλιόμετρα. Οι ψηλότεροι φτάνουν σε ύψος τα 82 μέτρα, αλλά η πλειονότητα φτάνει κατά μέσο όρο τα 64 μέτρα. Ο πιο εντυπωσιακός από τους καταρράκτες ονομάζε-ται Λαιμός του Διαβόλου και βρίσκεται στην πλευρά της Αργεντινής: έχει ύψος 82 μέτρα, μήκος 700 μέτρα και πλάτος 150 μέτρα. Ο συγκεκριμένος καταρράκτης είναι και σύνορο μεταξύ Αργεντινής και Βραζιλίας. Τα νερά των καταρρακτών οδηγούνται σε ένα κανάλι που τροφοδοτεί τον ποταμό Παρανά. Η έκταση που καλύπτουν οι καταρράκτες όταν ο ποταμός Ιγκουασού πλημμυρίζει είναι περίπου 400 στρέμματα. Συγκριτικά, οι καταρράκτες Βικτόρια στην Αφρική καλύπτουν 550 στρέμματα, ωστόσο στο Ιγκουασού προσφέρουν καλύτερη θέα στον επισκέπτη λόγω της μορφολογίας της περιοχής.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ: ξενάγηση στην πλευρά της Αργεντινής - ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ πτήση

Παραμένουμε στο Ιγκουασού και σειρά έχει η πλευρά της Αργεντινής. Αμέτρητοι καταρράκτες σχηματίζονται σε ένα επιβλητικό τοπίο. Ο ποταμός Ιγκουασού, το «μεγάλο νερό» των ιθαγενών, ρίχνει τα νερά του με ορμή και εμείς δεν χορταίνουμε να θαυμάζουμε το μεγαλοπρεπές θέμα. Περπατάμε σε γέφυρες πάνω από τα ορμητικά νερά ακολουθούμε μονοπάτια μέσα στην πυκνή βλάστηση, συναντάμε πρωτόγνωρα ζώα, χάνουμε τον αριθμό στο μέτρημα των καταρρακτών, μαγευόμαστε με την ιστορία του λαρυγγιού του διαβόλου και της Ναϊπου. Το μεγαλείο της φύσης μας αφήνει χωρίς λόγια.

Αφήνουμε σήμερα πίσω μας το Ιγκουασού και μετα­βαίνουμε στο αεροδρόμιο για να πετάξουμε για μία από τις πιο πολυσύνθετες και ενδιαφέρουσες πόλεις του κόσμου: το Μπουένος Άιρες.

Χτισμένο στις όχθες του μεγάλου ποταμόκολπου Ρίο ντε λα Πλάτα, είναι μια περίπλοκη και τεράστια πόλη, γνωστή για την αρχιτεκτονική, τη νυχτερινή ζωή, τους όμορφους κήπους, τους μεγάλους δρόμους και τα πολιτιστικά δρώμενα. Είναι επίσης μία πλούσια πόλη, με μεγάλη μεσαία τάξη και μεγάλο αριθμό πληθυ­σμού με ανώτερη εκπαίδευση. Οι περισσότεροι «πορτένιος», όπως ονομάζονται οι κάτοικοι του Μπουένος Άιρες, κατάγονταν εξ αρχής από την Ευ­ρώπη, με πιο συχνή προέλευση την Ισπανία και την Ιταλία. Επίσης στο Μπουένος Άιρες ζουν πολλοί Γερ­μανοί, Πορτογάλοι, Πολωνοί, Ιρλανδοί, Γάλλοι, Κρο­άτες και Βρετανοί. Υπάρχει και μια μειονότητα μιγά­δων από την εποχή της ισπανικής αποικιοκρατίας. Μετά τα μέσα του 20ού αιώνα ο πληθυσμός αυξή­θηκε, κυρίως λόγω μεταναστευτικής εισροής από τη Βολιβία, το Περού και την Παραγουάη.

Άφιξη στο Μπουένος Άιρες, την όμορφη πρωτεύ­ουσα της Αργεντινής. Μεταφορά στο ξενοδοχείο.

Διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ: Ξενάγηση, εκδρομή στο δέλτα του Τίγκρε

Ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Προεδρικό Μέγαρο (Κάσα Ροσάδα) και τον καθεδρικό ναό με το μαυσωλείο του στρατηγού Χοσέ ντε Σαν Μαρτίν, που ήταν ένας από τους ηγέτες του αγώνα της Νοτιοαμερικανικής ανεξαρτησίας από τους Ισπανούς. Στη συνέχεια θα δούμε το Κοι­νοβούλιο και τη Λεωφόρο της 9ης Ιουλίου, που είναι ο πλατύτερος δρόμος του κόσμου, με τον επιβλητικό οβελίσκο και το φημισμένο θέατρο Colon.

Ακολου­θούν η συνοικία Λα Μπόκα, εκεί όπου ο Αριστοτέλης Ωνάσης ξεκίνησε τις επιχειρήσεις του, καθώς και το γραφικό Καμινίτο (δρομάκι) με τα φανταχτερά ζω­γραφισμένα σπίτια και μαγαζιά. Θα δούμε επίσης τις αριστοκρατικές συνοικίες Παλέρμο και Ρεκολέτα, στο κοιμητήριο της οποίας είναι θαμμένη η Εβίτα Περόν. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για μία κοντινή στο Μπουένος Άιρες περιοχή, η οποία αποτελεί δημο­φιλή προορισμό για τους "πορτένιος".

Η περιοχή στην οποία βρίσκεται το Δέλτα του Τίγκρε θα σας μαγέψει με το καταπράσινο τοπίο της και την ατμόσφαιρα της χα­λάρωσης. Εκεί οι κάτοικοι μετακινούνται με πλωτά μέσα, απολαμβάνοντας τις βόλτες τους στο ειδυλ­λιακό περιβάλλον και ζώντας σε εντελώς διαφορετι­κούς ρυθμούς από τους κατοίκους της μεγαλούπο­λης.

Αφού απολαύσουμε την βόλτα μας θα ε­πιστρέψουμε στο Μπουένος Άιρες. Διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ: εκδρομή στην Κολόνια (Ουρουγουάη)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ξεκινάμε νωρίς για ημερήσια εκδρομή στη γειτονική Κολόνια της Ουρουγουάης: Η μετάβαση γίνεται με πλοίο, κα­θώς από τη νότια όχθη του Ρίο ντε λα Πλάτα κατευ­θυνόμαστε στη βόρεια, όπου βρίσκεται η γραφική α­ποικιακή πόλη Κολόνια ντελ Σακραμέντο της Νοτιο­δυτικής Ουρουγουάης.

Η πόλη ιδρύθηκε το 1680 από τους Πορτογάλους και στη συνέχεια διεκδική­θηκε από τους Ισπανούς, οι οποίοι είχαν εποικήσει την απέναντι όχθη του ποταμού στο Μπουένος Άι­ρες. Μια μικρή, ήσυχη πόλη, μουσείο χαρακτηριστι­κής ισπανικής και πορτογαλικής αποικιακής αρχιτε­κτονικής. Το ιστορικό της κέντρο του 17ου αιώνα έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Θα γνωρίσουμε την ιστο­ρία της πόλης και θα περπατήσουμε στα πλακό­στρωτα δρομάκια της.

Επιστροφή στο Μπουένος Άιρες. Διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ: Ημέρα ελεύθερη – (προαιρετική εκδρομή σε ράντσο γαιοκτημόνων Γκάουτσος) – δείπνο με παράσταση tango

Σήμερα με τον αρχηγό μας θα έχουμε μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Θα περ­πατήσουμε στο Μπουένος Άιρες για να γνωρίσουμε τις όμορφες γωνιές του. Η αργεντίνικη πρωτεύουσα προσφέρεται για να την εξερευνήσει κανείς περπα­τώντας στις μεγάλες λεωφόρους αλλά και στα γρα­φικά στενάκια που συχνά οδηγούν σε μικρές, γραφι­κές πλατείες ή πολύχρωμες συνοικίες. Η ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα είναι διάχυτη στις γειτονιές του Μπουέ­νος Άιρες, και οι αφορμές για να περάσουν οι ώρες δίχως να το πάρουμε είδηση είναι ανεξάντλητες.

Δυνατότητα προαιρετικής εκδρομής σε ράντσο γαιοκτημόνων της χώρας. Όποιος επιθυμεί να ζήσει μία κάπως πιο… τουριστική εμπειρία στην Αργεντινή και να δει από κοντά τους κτηνοτρόφους αγελάδων και ιππείς, γκάουτσος - κατά κύριο λόγο μιγάδες, ντυμένους σαν καουμπόηδες με σομπρέρο - μπορεί να επισκεφτεί μία αργεντίνικη φάρμα (ράντσο).

Το βράδυ θα δειπνήσουμε παρακολουθώντας το περίφημο Tango Show, όπου βιρτουόζοι του είδους θα μας μυήσουν στα μυστικά του πιο ερωτικού χορού. Διανυκτέρευση στο Μπουένος Άιρες.

 

12η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ – Πτήση επιστροφής

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για τις τελευταίες βόλτες και αγορές σας στο Μπουένος Άι­ρες πριν την μεταφορά στο αερο­δρόμιο για την πτήση επιστροφής μας.

 

13η ημέρα: Άφιξη σε ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  8/2/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 3590€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 3590 € 990 €
  Twin Room 3590 € 990 €
  Triple Room 3590 € 990 €
  Single Room 4690 € 990 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Ολοήμερη εκδρομή στην αποικιακή πόλη Κολόνια ντελ Σακραμέντο στην Ουρουγουάη, που είναι ολόκληρη ένα μνημείο της UNESCO!
  • Ξενοδοχεία 5* στο Ρίο, 5* στο Μπουένος Άιρες και στο Ιγκουασού. Δείτε τα ξενοδοχεία στην αρχή του προγράμματος.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά. Πολλά από τα γεύματα είναι σε βραζιλιάνικα και αργεντίνικα εστιατόρια με απεριόριστη κατανάλωση κρεάτων.
  • Γεύμα μπουφέ σε τοπικό εστιατόριο με αργεντίνικα κρέατα κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στο Μπουένος Άιρες.
  • Βραδιά με δείπνο και tango show στο Μπουένος Άιρες
  • Έλληνας αρχηγός με τεράστια εμπειρία στην περιοχή.
  • Εκδρομή στο εντυπωσιακό Δέλτα του Τίγκρε στο Μπουένος Άιρες.
  •  Εκδρομή στη γραφική Κολόνια
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα και επιπλέον ασφάλεια ατυχήματος, απώλειας αποσκευών και έξτρα καλύψεων (ενημερωθείτε από το τμήμα κρατήσεων), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων 990€.

 

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

KL 1576

08/02/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

17:20

20:00

KL 705

09/02/2024

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ  

10:40

18:40

KL 702

19/02/2024

ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ –  ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

16:25

09:40 +1

KL 1575

20/02/2024

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

12:25

16:35

Με μια διανυκτέρευση στο Άμστερνταμ στην αρχή του προγράμματος.